jueves, 11 de julio de 2024

Maó (Delegació PBB Central)

0 comentarios
 

La Delegació de la Penya Blanc-i-Blava Central a Maó apareix per primer cop al Llibre d'Actes de la Central en la reunió del Consell Directiu celebrada el 7 de maig de 1975. Allí consta que se autoriza la puesta en marcha de una Delegación en residencia en Mahón.


Seguidament, a la reunió de junta de la Central celebrada el 10 de setembre de 1975, se'ns fa saber que, un cop rebuda la documentació, se concede la pertinente autorización para la puesta en marcha de sendas Delegaciones en Maragall (Barcelona) y Mahón (Menorca).

El naixement de la Delegació de la Penya Blanc-i-Blava Central a Maó és, per tant, un fet, i es produeix un any després que la Peña Españolista de Ciudadela, com a Club Deportivo Español de Ciudadela, deixés de tenir activitat l'any 1974. No tenim, això sí, constància de cap vincle entre totes dues entitats.

Malauradament, aquesta és tota la informació que hem pogut trobat sobre la Delegació de la Penya Blanc-i-Blava Central a Maó. Constatem, a més, que la penya no consta com a Delegació en el cartell del 25è aniversari de la llavors encara Peña Blanquiazul, publicat a finals de 1976.

 

Dades de la penya

Data de fundació: 10 de setembre de 1975

Localització: Maó, Menorca (Illes Balears)


Presidents: No consta

Seus socials: No consta

Esdeveniments i efemèrides: No consta

____________

Bibliografia

Fons documental de la Penya Blanc-i-Blava Central.

Fons documental de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona.

____________

Agraïments

Santi Prat Gual

____________

Última actualització: 11/07/2024