jueves, 18 de julio de 2024

Sant Quintí de Mediona (Delegació PBB Central)

0 comentarios
 

El dia 8 d'agost de 1982, tot un grup de periquitos de Sant Quintí de Mediona van reunir-se per materialitzar una entitat blanc-i-blava al poble. L'endemà van fer arribar el formulari protocolari omplert i van sol·licitar, mitjançant la presentació també de la pertinent súplica i la signatura de responsabilitat, la creació d'una nova Delegació a la Penya Blanc-i-Blava Central, llavors encara Peña Blanquiazul. 

La junta estava encapçalada per Juan Bricollé, i van fer constar com a local social el número 3 del carrer General Weyler de la mateixa localitat de Sant Quintí de Mediona. L'acompanyaven el vicepresident Manuel Fortes, el secretari José Olivé, el vicesecretari Juan Quintero, i els vocals Rosa Garrich, Digna Ferrer i Antonio Carnero.

El dia 4 d'octubre següent, Isidro Salas Casals, secretari de la Central, signava l'autorització gràcies a la qual s'aprovava la creació de la Delegació de la Penya Blanc-i-Blava a Sant Quintí de Mediona.

Aquest procés descrit en les línies anteriors és només un exemple del que ha passat més d'un i de dos cops al món penyístic. El naixement d'una penya, o en aquest cas d'una delegació, es fa realment efectiu; no obstant això, malauradament, d'aquest punt en endavant no ens consta cap mena d'activitat per part de l'ambaixada.

 

Dades de la penya

Data de fundació: 08/08/1982

Data d'inauguració: No consta


Presidents: Juan Bricollé (1982-?)

Seus socials: Carrer General Weyler, 3 de Sant Quintí de Mediona

Esdeveniments i efemèrides: No consta

____________

Última actualització: 18/07/2024